Cestomilský magazín

Levády: Objevte nejkrásnější místa Madeiry

Madeira, tento malebný ostrov v Atlantském oceánu, je známý mírným klimatem, bujnou vegetací a především svými levádami. Právě díky nim můžete objevit nejkrásnější místa ostrova a proniknout až do samého srdce Madeiry. Tyto unikátní zavlažovací kanály jsou důležité nejen pro udržení ostrovního ekosystému, ale představují také jedinečnou možnost, jak prozkoumat Madeiru pěšky.

Zobrazit více
Ain Dubai

Ain Dubai: největší vyhlídkové kolo na světě

Pokud toužíte po zážitku, který vaše srdce překvapí a vaše duši nadchne, neváhejte! Zkroťte svou touhu po dobrodružství a vydejte se na cestu do Dubaje, kde vás čeká Ain Dubai – symbol budoucnosti.

Zobrazit více
Ostuni, Apulie

Apulie a Basilicata: Objevte nejkrásnější místa jižní Itálie

Vůně moře a jihoitalské kuchyně, nádherná městečka, tyrkysové moře, výborná vína a božský klid, to je Apulie a Basilicata, dvě perly jižní Itálie. Objevte s námi 5 nejkrásnějších vesnic a městeček těchto dvou jihoitalských regionů.

Zobrazit více
Zvonice v Oia, Santorini

Santorini: klenot Kykladských ostrovů

Navštivte ráj pro milovníky krásy, romantiky i nezapomenutelných zážitků. Užijte si příjemné klima, výbornou řeckou kuchyni i báječné koupání v moři.

Zobrazit více
Město Berat, Albánie

Butrint a Berat: perly Albánie a památky UNESCO

Butrint a Berat jsou dvě hlavní albánské památky, která byste neměli minout při putování touto malou ale nádhernou balkánskou zemí plnou krásné přírody, historických měst, starých klášterů, malebných pláží a bohaté gastronomie.

Zobrazit více
Anglické fráze

Anglické fráze pro cestovatele do Anglie

Cestování do Anglie je skvělou příležitostí, jak si procvičit a zdokonalit angličtinu zábavným způsobem. V tomto článku vám proto představíme nejužitečnější anglické fráze, bez kterých se žádný cestovatel při návštěvě Anglie neobejde.

Zobrazit více
francouzská kuchyně

Francouzská kuchyně: více než jen bagety a sýry

Ponořte se do světa francouzské kuchyně, kde se snoubí bohaté dědictví, nespočetné chutě a vůně. Objevte nejen jedinečné pokrmy a výtečná vína, ale také autentickou atmosféru a radost z jídla. Francouzská kuchyně – více než jen jídlo, je to zážitek, který zanechá hluboký dojem.

Zobrazit více
Albánská kuchyně

Poznejte svůdnou albánskou kuchyni

Prozkoumejte bohatství albánské kuchyně, kde se mísí vlivy středomořské, italské a turecké gastronomie. Od chutných pečených mas, přes svěží mořské plody až po sladkou baklavu. Albánská kuchyně nabízí rozmanitost chutí a vůní, které uspokojí každého gurmána.

Zobrazit více

Město Colmar: Poznejte alsaské Benátky

Vstupte do pohádkového světa, kde se minulost mísí s přítomností, a kde každý kámen vypráví svůj vlastní příběh – vstupte do malebného města Colmar.

Zobrazit více
Zaanse Schans

Skanzen Zaanse Schans: zapomenutý holandský venkov

Skanzen Zaanse Schans je cestou do života holandského venkova v minulých staletích. Objevte tradice a řemesla, která stále rezonují v tomto malebném koutu Nizozemí. Nyní virtuálně, brzy určitě osobně na jedné z vašich dalších objevných cest.

Zobrazit více

Co o nás řekli naši klienti?

ALKMAAR, THE NETHERLANDS - SEPTEMBER 7: Carriers walking with many cheeses in the famous Dutch cheese market, September 7, 2012 in Alkmaar, The Netherlands. The event happens in the Waagplein square.
Amsterdam + větrné mlýny + Severní moře
s Cestomilkou Hankou

Děkujeme, zájezd byl perfektně připravený. Vše se nám moc líbilo i počasí se vydařilo. Průvodkyně Hana, velice milá a vstřícná.

Peterková Marcela

Praha

Amsterdam
Amsterdam + květinová zahrada Keukenhof + trh v Alkmaaru
s Cestomilkou Hankou

Velice děkujeme za super zážitek. Amsterdam nám učaroval a s ním i nezapomenutelná průvodkyně paní Hanka, která, díky tomu že zde již řadu let žije, zná všechny odpovědi na vaše otázky. A mnohem více. Užili jsme si parádní poznávací zájezd včetně návštěvy zahrady Evropy Keukenhof, která byla v dubnu zrovna v největším rozkvětu.

Petr Suchý

Frýdlant nad Ostr.

The most famous canals and embankments of Amsterdam city during sunset. General view of the cityscape and traditional Netherlands architecture.
Amsterdam + větrné mlýny + Severní moře
s Cestomilkou Hankou

Dobrý den, chtěli bychom poděkovat vaší CK za zorganizování a provedení tohoto poznávacího zájezdu. Všechno bylo perfektní. Od komunikace s CK, přes organizaci dopravy, ubytování a vlastního pobytu. Velice příjemné bylo i to, že ve skupině bylo 6 lidí, kteří si „sedli“. Program zájezdu byl plně využit, byly to intenzivní 4 dny plné poznání, zajímavostí a informací. Velké poděkování patří naší skvělé průvodkyni p. Hance za přístup ke všem účastníkům, operativní organizaci programu jednotlivých dnů, znalosti a spoustu informacím v rámci programu i mimo něj. Děkujeme za krásné zážitky a budeme se těšit někdy příště na další zájezd s vaší CK. Vaší CK můžeme a budeme všem doporučovat.

Milan a Lenka Zobalovi

Písek

Amsterdam + květinová zahrada Keukenhof + trh v Alkmaaru
s Cestomilkou Hankou

Dobrý den,  strávila jsem díky Vaší CK nádherné 4 dni v Amsterodamu. Chci poděkovat za hezké a strategické ubytování, perfektně naplánovaný program a hlavně super průvodkyni  Hanku Beránkovou. Kdybych si pamatovala jen část, co nám povyprávěla o Amsterodamu, můžu dělat taky průvodkyni. Bylo to senzační, hlavně díky ní.

Lenka Gasseldorferová

Český Krumlov