Cestomilský magazín

Palermo

10 důvodů, proč navštívit Sicílii

Nechte se unést Sicílií, italským rájem plným slunce, vína, historie a přírodních krás, které neustále lákají cestovatele z celého světa.

Zobrazit více
Syrakusy

Syrakusy – antická pokladnice i rodiště Archiméda

Syrakusy jsou nejen městem s bohatou historií a kulturním dědictvím, ale také místem, kde se můžete nechat hýčkat sicilskými pochoutkami. Skočte na letadlo a objevte tento skrytý poklad Sicílie, který vás zaručeně nadchne.

Zobrazit více
Peyrepertuse

Nejznámější katarské hrady

Objevte majestát a historii jihofrancouzských katarských hradů, symbolů svobody a hrdinného odporu proti nenasytné katolické církvi.

Zobrazit více
San Sebastian, Baskicko

San Sebastián – kosmopolitní španělské letovisko

San Sebastián je místem, kde se historie setkává s moderním 21. stoletím, kde se příroda stává divadelním prostorem a kde vaše chuťové buňky můžou prozkoumat nové horizonty. Tak na co ještě čekáte? Přijďte a nechte se unést kouzlem San Sebastiánu.

Zobrazit více
Wicklow Mountains

Národní park Wicklow Mountains a klášter Glendalough

Vstupte do Národního parku Wicklow Mountains, skrytého v srdci Irska, kde se můžete ponořit do krás irské přírody. A pokud toužíte po nalezení klidu a ducha minulých staletí, přijďte a prozkoumejte tajemnou nádheru kláštera Glendalough, která zde čeká na cestovatele jako vzácný poklad.

Zobrazit více
Pintxos, Baskicko

Baskicko – ráj pro gurmány

Baskická kuchyně je kombinací tradice, čerstvých surovin a vášnivého přístupu k vaření. Procestujte tuto nádhernou oblast a objevte nejlepší gastronomické poklady, které Baskicko nabízí.

Zobrazit více
Jezero v Lake District

Lake District, malebné srdce Velké Británie

Vydejte se s námi do málo známé části Velké Británie a prozkoumejte nádhernou krajinu Lake District. Nádherná jezera v nichž se odráží okolní krajina, malé vesničky, malebné turistické stezky a anglická venkovská sídla nás zajisté okouzlí.

Zobrazit více
Forum Romanum, Italy, Rome

Forum Romanum: pupek starověkého Říma

Pokud existuje nějaké místo, které můžeme považovat za středobod starověkého římské impéria, bude jím Forum Romanum. A vy máte možnost jej s námi prozkoumat. Jdeme na to?

Zobrazit více

Moherské útesy: drsná krása irského pobřeží

Vstupte na irské pobřeží a objevte jedno z nejikoničtějších míst na světě – Mohérské útesy, přírodní div, ale také symbolem odvahy a vytrvalosti.

Zobrazit více
Madeira, severovýchodní pobřeží

Madeira: 10 nezapomenutelných zážitků a míst

Madeira, stále kvetoucí ostrov nacházející se v klidných vodách Atlantského oceánu, se může pochlubit množstvím jedinečných míst a neopakovatelných zážitků. Tento ostrov, obdařený bohatstvím přírodních krás, gastronomických lahůdek a kulturních i historických skvostů, je ideálním místem pro ty, kteří touží po dovolené plné objevů a nových zážitků. Pojďte je nyní odhalit s námi.

Zobrazit více

Co o nás řekli naši klienti?

Madeira
To nejkrásnější z Madeiry
s Cestomilkou Kateřinou

Zájezd s CK Cestomilové na Madeiru byl skvělý a báječný a moc jsme si ho užili. Za 8 dní jsme poznali to nejpěknější z Madeiry a to také díky skvělé průvodkyni Kateřině. Super byla i doprava po Madeiře v malém minibusu. Kateřina nám ukázala i běžný život místních lidí a všechna krásná zákoutí ostrova, včetně malých obchůdků a místních restaurací. Kolektiv se stmelil při ochutnávce nápoje ponča ;o). Krásná příroda Madeiry nás okouzlovala na každém místě. Od banánových plantáží až po botanickou zahradu ve Funchalu. To co roste u nás v květináči, tak tam to byly 10 metrové stromy – například fíkus. Výlet do hor a procházka po levádách také neměla chybu a co tak jízda na saních z kopce… Zkrátka jet na Madeiru se s Cestomily a Katkou se opravdu vyplatí.

Za naši skupinku Ruda Weissbrod

Ostrava

To nejkrásnější z Madeiry
s Cestomilkou Kateřinou

Děkuji rodině, děkuji Cestomilům, ale především průvodkyni Kateřině za skvělou dovolenou na Madeiře 🙂 Osm dnů zážitků se skvělou partou lidí, profesionálním přístupem Kateřiny, znalostí, organizace, dobrou náladou, ale především pohodou, která k dovolené nepochybně patří 🙂 Ještě jednou dík a ať se všem daří.

Jana Suchá

Frýdlant nad Ostr.

Impresionistická Paříž + Monetovy zahrady
s Cestomilkou Lenkou
Dobrý den, k zájezdu mohu říct pouze to, že byl úžasný, splnil mé očekávání, byl ukázkově naplánovaný a zorganizovaný, paní průvodkyně skvělá!!!
Děkuji za zážitek 😊

Dagmar Rašíková

Ostrava

Impresionistická Paříž + Monetovy zahrady
s Cestomilkou Lenkou

Velmi děkuji CK Cestomilové za krásný zájezd s názvem -Impresionistická Paříž a Giverny . Měl bohatý program,, výbornou organizaci, skvělou paní průvodkyni Lenku, která se nám věnovala. Měli jsme velmi dobré ubytování u metra, odkud se nám dobře cestovalo po Paříži. Vstupné do muzeí bylo rezervováno. Nikde jsme nečekali, vše plynule na sebe navazovalo. Jedinečným a neopakovatelným zážitkem bylo Giverny, Monetovy zahrady a muzeum A. Rodina. A mnoho dalších!
Jsem ráda, že jsem jsem poznala CK Cestomilové a těším se na další cestování s Vámi.

Milena Mlejnková

Ústí nad Orlicí