Cestomilský magazín

kanál du midi

Slavný kanál du Midi

Objevte šperk jihu Francie, který se skrývá v Okcitánii, a prožijte nezapomenutelné okamžiky plné krásy, historie a romantiky. Kanál du Midi je jedno z míst, které při svých cestách jižní Francií nesmíte minout.

Zobrazit více
Palermo

10 důvodů, proč navštívit Sicílii

Nechte se unést Sicílií, italským rájem plným slunce, vína, historie a přírodních krás, které neustále lákají cestovatele z celého světa.

Zobrazit více
Syrakusy

Syrakusy – antická pokladnice i rodiště Archiméda

Syrakusy jsou nejen městem s bohatou historií a kulturním dědictvím, ale také místem, kde se můžete nechat hýčkat sicilskými pochoutkami. Skočte na letadlo a objevte tento skrytý poklad Sicílie, který vás zaručeně nadchne.

Zobrazit více
Peyrepertuse

Nejznámější katarské hrady

Objevte majestát a historii jihofrancouzských katarských hradů, symbolů svobody a hrdinného odporu proti nenasytné katolické církvi.

Zobrazit více
San Sebastian, Baskicko

San Sebastián – kosmopolitní španělské letovisko

San Sebastián je místem, kde se historie setkává s moderním 21. stoletím, kde se příroda stává divadelním prostorem a kde vaše chuťové buňky můžou prozkoumat nové horizonty. Tak na co ještě čekáte? Přijďte a nechte se unést kouzlem San Sebastiánu.

Zobrazit více
Wicklow Mountains

Národní park Wicklow Mountains a klášter Glendalough

Vstupte do Národního parku Wicklow Mountains, skrytého v srdci Irska, kde se můžete ponořit do krás irské přírody. A pokud toužíte po nalezení klidu a ducha minulých staletí, přijďte a prozkoumejte tajemnou nádheru kláštera Glendalough, která zde čeká na cestovatele jako vzácný poklad.

Zobrazit více
Pintxos, Baskicko

Baskicko – ráj pro gurmány

Baskická kuchyně je kombinací tradice, čerstvých surovin a vášnivého přístupu k vaření. Procestujte tuto nádhernou oblast a objevte nejlepší gastronomické poklady, které Baskicko nabízí.

Zobrazit více
Jezero v Lake District

Lake District, malebné srdce Velké Británie

Vydejte se s námi do málo známé části Velké Británie a prozkoumejte nádhernou krajinu Lake District. Nádherná jezera v nichž se odráží okolní krajina, malé vesničky, malebné turistické stezky a anglická venkovská sídla nás zajisté okouzlí.

Zobrazit více
Forum Romanum, Italy, Rome

Forum Romanum: pupek starověkého Říma

Pokud existuje nějaké místo, které můžeme považovat za středobod starověkého římské impéria, bude jím Forum Romanum. A vy máte možnost jej s námi prozkoumat. Jdeme na to?

Zobrazit více

Moherské útesy: drsná krása irského pobřeží

Vstupte na irské pobřeží a objevte jedno z nejikoničtějších míst na světě – Mohérské útesy, přírodní div, ale také symbolem odvahy a vytrvalosti.

Zobrazit více

Co o nás řekli naši klienti?

Za kouzlem adventní Paříže
s Cestomilkou Jitkou

S cestovkou Cestomilové jsem se seznámila na doporučení – hledala jsem zájezd do Paříže a vaše CK mi vyhovovala vším, co jsem chtěla. Velmi pěkné web stránky, přehledné, komunikace výborná. Naše paní průvodkyně, paní Jitka, byla moc fajn, program a organizace opět výborné, žádné časové ztráty. Hotel na dobrém místě hned vedle stanice metra. Paní Jitka se nám věnovala, vysvětlila vše potřebné, poradila co je nejvýhodnější a výborně se o nás starala. Vaši cestovní kancelář budu všem doporučovat.

Vanda Příhonská

Praha 9

To nejkrásnější z Říma a Vatikánu
s Cestomilkou Jarkou

Naše cesta do Říma byla první s Vaší CK a rozhodně nás nezklamala. Od počátečních informací o zájezdu až po jeho průběh bylo vše perfektní. Především velký dík patří náhradní průvodkyni paní Jarce, která byla jak organizací, tak především odborným výkladem výborná! Ještě bychom chtěli vyzdvihnout lokalitu ubytování – blízkost stanice metra a obchodu. Náročnou, ale krásnou návštěvu Říma s Cestomily můžeme jen doporučit.

Pekařovi

Budislav

Barcelona + klášter Montserrat + Gaudího stavby
s Cestomilkou Markétou

Děkujeme za krásnou dovolenou. Za nás neměla chybu. Cestovala jsem s rodinou, dva dospělí a dvě dcery. Celkem nás byla skupina třinácti dobrodruhů a paní průvodkyně byla velice příjemná dáma, která měla mimořádné znalosti. Navštívili jsme nejznámější památky v Barceloně, ale měli jsme i čas si program přizpůsobit dle svého. Ke konci pobytu jsme se již  zvládali po městě pohybovat úplně samostatně.

Jana Balíková

Vlašim

Do Londýna za Harry Potterem
s Cestomilem Davidem

Pobyt v Londýně byl úžasný, průvodce David se o nás staral jako o vlastní, protáhl nás významnými místy i uličkami, měl odpověď na všechny zvídavé otázky dětí i dospělých a dokázal zařídit vše, včetně počasí 🙂 Moc jsme si to užili a odpověď mého syna na otázku, co se ti v Londýně nejvíc líbilo byla : „všechno“… a to vypovídá o všem…

Eva Šilarová

Bořetice