Francie

Antibes: Jachty, Picassovo a úžasný Marineland

Pokud toužíte po jedinečném dobrodružství, Antibes je místo, které vaši touhu naplní. Od plavby na luxusní jachtě, přes zážitky v Picassově muzeu až po radost a úžas ve světě zábavy Marineland, zde zažijete vzácné okamžiky, které vám zůstanou v srdci navždy.

Vstupte do oslnivého světa Antibes: Krása, umění a neuvěřitelné zážitky!

V srdci Côte d’Azur se skrývá nádherný klenot středomořského pobřeží – Antibes. Toto malebné město láká návštěvníky ze všech koutů světa pitoreskním historickým centrem, jedním z největších přístavů luxusních jachet, fascinujícími muzei a nezapomenutelným světem zábavy. Pokud toužíte po dokonalém úniku z šedého každodenního života a chcete se ponořit do vzrušujícího dobrodružství, Antibes je to pravé místo, kam vyrazit!

Marineland v Antibes je zážitkem na celý život pro celou rodinu

Poklady Antibes na dosah

Toužíte se dotknout přepychu? Luxusní jachty, které plují v azurově modré vodě Středozemního moře, zaujmou váš zrak hned na první pohled. Antibes je známé jako oblíbené místo pro milovníky jachtingu a milionáře, a tak se můžete těšit na více než jen na pohled. Půjčte si vlastní jachtu nebo se připojte k jedné z mnoha plaveb po okolních ostrovech a zátoce. Vydejte se na romantickou večeři na palubě a ponořte se do nádherných západů slunce nad horizontem. Antibes vám otevře dveře do světa elegance a luxusu, který si užijete plnými doušky.

A co umění? Kulturní poklady Antibes jsou světoznámé. Vstupte do Picassova muzea, které se nachází ve starobylém hradě Grimaldi, a nechte se unést do magického světa tohoto slavného umělce. Expozice zahrnuje řadu Picassových děl, která vznikla právě v této inspirativní středomořské atmosféře. Pro milovníky umění je to bezesporu povinná zastávka, která Vám rozšíří obzory a uvede Vás hlouběji do světa Picassova génia. Na závěr prohlídky Vás jistě potěší nádherné výhledy z hradeb na blankytné moře.

View of Antibes, France

Antibes vám nabídne i krásná panoramata

A co děti, mají si v Antibes kde hrát?

Pokud s rodinou nebo sami cítíte, že potřebujete rozproudit adrenalin, je tu pro vás svět zábavy Marineland. Tento park vás zavede do fascinujícího podmořského světa, kde se setkáte tváří v tvář s mohutnými kosatkami. Lachtani Vám předvedou svoje vtipné kousky. Tučňáci Vás pobaví nejen komickou chůzí. Projděte se žraločím tunelem, kochejte se u akvárií s více než 4500 zástupci mořské fauny a užijte si ohromující show s delfíny, která vás okouzlí akrobatickými kousky a nádhernými skoky nad vodní hladinou. Kdo z vás si už pohladil delfína? Nikdo? Tak vzhůru do Marinelandu, kde se můžete s delfínem setkat osobně. Marineland však nabízí více než jen podívanou s mořskými živočichy, je to celodenní cesta do světa dobrodružství a zábavy. Pokud by Vám stále ještě chyběl adrenalin, užijte si vodní radovánky v přilehlém vodním parku Aquasplash.

 

antibes

Antibes a jachty, jachty a Antibes

Ještě vás Antibes nepřesvědčilo o své jedinečnosti?

Antibes má mnohem víc než jen jachty, muzea a zábavu. Procházejte s rodinou úzkými kamennými uličkami s růžovými omšelými domky a objevujte skrytá malebná zákoutí na každém kroku. Užijte si návštěvu ranních trhů, kde se prodávají čerstvé plody moře, ryby, ovoce i zelenina a mnohé další místní speciality a nechte se okouzlit šarmem přátelských místních obyvatel. Odpoledne na místě trhu najdete stolky okolních restaurací a můžete si vychutnat zdejší delikatesy. A večerní procházka po pláži, to bude krásná třešnička na dortu, co říkáte?

Další podobné články

10 nejkrásnějších pláží na Azurovém pobřeží

Objevte nejkrásnější pláže Francouzské riviéry. Tento sluncem provoněný region nabízí jak skryté zátoky, kde budete úplně sami, tak rozlehlé písečné pláže. Připadat si mnohde budete jako na plážích v Karibiku!

Zobrazit více