Ain Dubai: největší vyhlídkové kolo na světě

Pokud toužíte po zážitku, který vaše srdce překvapí a vaše duši nadchne, neváhejte! Zkroťte svou touhu po dobrodružství a vydejte se na cestu do Dubaje, kde vás čeká Ain Dubai – symbol budoucnosti.

Ain Dubai, největší vyhlídkové kolo na světě

Vstupte do světa, kde se spojují mrakodrapy s nebesy! V Dubaji, městě superlativů, stojí jedinečná atrakce, která vás zcela pohltí svým majestátem – Ain Dubai, novodobý symbol nekonečného pokroku a inovací.

Ain Dubai, světově největší vyhlídkové kolo, které bylo slavnostně otevřené v říjnu 2021, najdete na ostrově Bluewaters Island, uměle vytvořeném ostrově nedaleko pobřeží Dubaje. S pýchou ční do neuvěřitelné výše 250 metrů, o pár metrů víc než dosud nejvyšší kolo na světě v Singapuru. Ale Ain Dubai není jen o překonání rekordů, je to symbol Dubaje, města, které se během několika let proměnilo v jeden z nejlákavějších cestovatelských cílů na světě. Co vy, nemáte chuť jej navštívit?

Noční Dubaj

Proč navštívit Ain Dubai?

Toto ohromující kolo nabízí nejen vzrušující výhledy na město, ale slouží také jako epicentrum zábavy a odpočinku. Vstupte do kabiny Ain Dubai a připravte se na nebeskou jízdu, která vám otevře nový rozhled na architektonické skvosty Dubaje. Za jasného dne se vaše oči rozzáří nad výhledem na palmový ostrov, nejvyšší mrakodrap na světě Burj Khalifa, a rozsáhlou poušť, která se vine do vzdálených horizontů. A co teprve večer, kdy se město promění v moře zářících světel? Ohromující panorama oslní vaši mysl a vy zjistíte, že jste ztraceni v okouzlujících barvách městských neonů.

Ain Dubai však nabízí mnohem víc než jen výhledy. Pro milovníky exkluzivit a přepychu je zde možnost pronájmu soukromé kabiny, ve které se ponoříte do nekonečného luxusu a tajemství dubajských nocí. Představte si romantickou večeři s výhledem na město z této vznešené výšky, kdy se váš čas zastaví a vy budete mít celou Dubaj na dlani a jen pro sebe.

Ale to není všechno! Ain Dubai je také centrem zábavy pro celou rodinu. Na okolním ostrově Bluewaters naleznete širokou škálu atrakcí a zábavy pro všechny věkové kategorie. Od prvotřídních restaurací a obchodů, až po světově proslulé akvária a lákavé pláže, Dubaj vás obklopí pestrostí zážitků a nekonečnou nabídkou zábavy.

Ain Dubai

Ain Dubai září

Tak kdy letíme?

A tak, milí cestovatelé, pokud toužíte po zážitku, který vaše srdce překvapí a vaše duši nadchne, neváhejte! Zkroťte svou touhu po dobrodružství a vydejte se na cestu do Dubaje, kde vás čeká Ain Dubai – symbol budoucnosti. Vstupte do této nebeské brány a dopřejte si zážitek, který ve vás zůstane navždy!

Další podobné články

View of Antibes, France

Antibes: Jachty, Picassovo a úžasný Marineland

Pokud toužíte po jedinečném dobrodružství, Antibes je místo, které vaši touhu naplní. Od plavby na luxusní jachtě, přes zážitky v Picassově muzeu až po radost a úžas ve světě zábavy Marineland, zde zažijete vzácné okamžiky, které vám zůstanou v srdci navždy.

Zobrazit více